Företagsförvärv

Nu har du chansen att förvärva ett anrikt företag i Rättvik

På lilla industriområdet i Rättvik, närmare bestämt på adressen Hellebergsväg, ligger Berglunds Frukt & Storkök. Företaget startade i liten skala redan 1909 men har sedan tidigt 1930-tal erbjudit ett stort sortiment av frukt, grönsaker och rotsaker. 1969 flyttade företaget till nuvarande lokaler och i samband med det utökades sortimentet ytterligare med storköksprodukter som exempelvis mejerivaror, konserver, drycker, pappersartiklar och rengöringsmedel. Idag är Berglunds Frukt & Storkök en etablerad storköksgrossist med kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Nämnas kan ett flertal restauranger, skolor, särskilda boenden för äldre med mera.

På Hellebergsväg 40 hittar du även ”Snabbgrossen” där du som privatperson, företag eller förening själv kan välja ut och köpa det du önskar av Berglunds Frukt & Storkök stora sortiment.

Lokaliteter

Berglunds Frukt & Storkök äger idag två industrifastigheter i centrala Rättvik med en total tomtmark på ca 4 308 kvm. På tomten ligger ett lager på ca 1 054 kvm som naturligtvis inrymmer bland annat kyl- och frysutrymmen men även bolagets kontor på drygt 100 kvm. Tomten är stor och består av två delar, en på vardera sida om genomfartsvägen. Om det finns intresse är det möjligt att stycka av en del av fastigheten för eventuell vidare försäljning.

1. Huvudbyggnad med kontor och lager

2. Snabbgrossen, lager, kylar och frys

3. Obebyggd tomt

Ett av flera lagerutrymmen som finns i fastigheten.

Snabbgrossen erbjuder ett stort antal varor.

MISSA INTE DEN HÄR MÖJLIGHETEN!

Vid intresse kontakta:
Urban Strömbom
Svensk Företagsförmedling
www.sffab.se
Länk: Objekt-id 4305

-